Аналіз інформаційних процесів взаємодії стейкхолдерів освітньої діяльності - Маршак О. І.; Смикодуб Т. Г.; Ратушняк І. О.; Дончик Т. О.; Marshak Olena; Smykodub Tetiana; Ratushniak Ihor; Donchyk Tetiana (НУК, 2024)
На прикладі Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж корабелів Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова» розглянуто інформаційні процеси взаємодії стейкхолдерів освітнього процесу підготовки фахових молодших бакалаврів. Ідентифіковані зацікавлені сторони освітньої діяльності. Розроблено інформаційну модель взаємодії стейкхолдерів освітнього процеса підготовки фахових молодших бакалаврів.
Analysis of information processes in the interaction of educational activity stakeholders
Аналіз інформаційних процесів взаємодії стейкхолдерів освітньої діяльності = Analysis of information processes in the interaction of educational activity stakeholders / О. І. Маршак, Т. Г. Смикодуб, І. О. Ратушняк, Т.О. Дончик // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 613–616.
Keywords: інформаційна модель; взаємодія; стейкхолдер; інформаційний процес; освітній процес; фаховий молодший бакалавр; information model; interaction; stakeholder; information process; educational process; professional junior bachelor