Методичні вказівки по вивченню дисципліни "Операційний менеджмент" в Інституті післядипломної освіти - Запорожець, Ірина Михайлівна; Фатєєв, Микола Володимирович (My University, 2008)
Методичні вказівки для самостійної роботи слухачів ІПДО з дисципліни «Операційний менеджмент» включають: тематичний план, анотації тем, плани семінарських занять, завдання на індивідуальну роботу, з яких викладачем складається зміст контрольних робіт. Може використовуватись студентами денної та заочної форми навчання зі спеціальності "Менеджмент організацій".
Запорожець, І. М. Методичні вказівки по вивченню дисципліни "Операційний менеджмент" в Інституті післядипломної освіти / І. М. Запорожець, М. В. Фатєєв. - Миколаїв : НУК, 2008. - 20 с. + ел. копія.
Keywords: операційний менеджмент; екзаменаційні питання; плани семінарських занять; менеджмент організацій; методичні вказівки