Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра студентами спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища", галузі знань 18 "Виробництво та технології" - Трохименко, Г. Г.; Благодатний, В. В.; Ремешевська, І. В. (My University, 2020)
Наведені структура і склад кваліфікаційної роботи бакалавра зі спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища. Викладено вимоги та рекомендації до оформлення окремих розділів пояснювальної записки та графічної частини роботи. Наведено приклади оформлення креслень, що складають графічну частину кваліфікаційної роботи, а також зміст презентації. Призначено для студентів денної форми навчання спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища. Можуть бути використані студентами інших спеціальностей, викладачами вищих навчальних закладів четвертого-третього рівнів акредитації.
Трохименко, Г. Г. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра студентами спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища", галузі знань 18 "Виробництво та технології" / Г. Г. Трохименко, В. В. Благодатний, І. В. Ремешевська. – Миколаїв : Іліон, 2020. – 44 с.
Keywords: кваліфікаційна робота; екологія; бакалавр; проектування; дослідження