Аналіз можливостей створення цифрового двійника прототипу термосифонного теплообмінного апарату - Долганов Ю. А.; Dolganov Iurii (My University, 2022)
Проаналізовано можливість використання технології цифрового двійника для створення прототипу теплообмінника на двофазних термосифонах. Сформовано задачі декомпозиції математичної моделі теплообмінника та визначено основні критерії та інженерні/цифрові інструменти для визначення характеристик і коефіцієнтів, що описують роботу термосифона.
Analysis of the possibilities of creating a digital twins prototype of a two-phase thermosyphons heat exchanger
Долганов, Ю. А. Аналіз можливостей створення цифрового двійника прототипу термосифонного теплообмінного апарату = Analysis of the possibilities of creating a digital twins prototype of a two-phase thermosyphons heat exchanger / Ю. А. Долганов // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 160–162.