Теоретична сутність і взаємозв’язок сталого розвитку, корпоративної та фінансової стійкості - Рогов, Георгій; Rogov, Georgiy (My University, 2015)
У статті розглядаються трансформації економічної категорії «фінансова стійкість» під впливом фінансових механізмів сталого розвитку. Проаналізовано визначення фінансової стійкості підприємства. Обґрунтовано взаємозв’язок між сталим розвитком, корпоративною та фінансовою стійкістю.
Рогов, Г. К. Теоретична сутність і взаємозв’язок сталого розвитку, корпоративної та фінансової стійкості = The theoretical essence and interconnection of sustainable development, corporate sustainability and financial stability / Г. К. Рогов // Економіст. – 2015. – № 6. – С. 28–31.