Позитивні та негативні сторони "гаджетизації" суспільства - Ковальчук В. С.; Патлайчук О. В. (My University, 2019)
Анотація. Метою роботи є дослідження впливу гаджетів на життя окремої людини та суспільства вцілому, виявлення позитивних і негативних сторін даного суспільного процесу.
Positive and negative sides of the "gadgetization" of society
Ковальчук, В. С. Позитивні та негативні сторони ''гаджетизації'' суспільства = Positive and negative sides of the "gadgetization" of society / В. С. Ковальчук, О. В. Патлайчук // Матеріали X міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в судобудуванні та океанотехніці''. У 2 т. – Миколаїв : НУК, 2019. – Т. 2.– С. 186–188.
Keywords: (смартфон; суспільство; науково-технічний прогрес; соціальні мережі; smartphone; society; scientific and technological progress; social networks