Вплив електроімпульсного спікання на структуру і властивості Ti-Al порошкового матеріалу - Лебедєва Н. Ю.; Казимиренко Ю. О.; Lebedieva Nataliia; Kazymyrenko Yuliia (My University, 2022)
В роботі проаналізовано технології твердофазного та електроімпульсного спікання на структуру і властивості порошкового матеріалу Ti-Al. Для досліджень застосовано методи комп’ютерної металографії, рентгеноструктурного аналізу, методику визначення теплопровідності.
Лебедєва, Н. Ю. Вплив електроімпульсного спікання на структуру і властивості Ti-Al порошкового матеріалу / Н. Ю. Лебедєва, Ю. О. Казимиренко // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 126–129.