Методичні вказівки до вивчення курсу "Розміщення продуктивних сил" - Ришняк, Наталя Миколаївна (My University, 2012)
Методичні вказівки містять вимоги та рекомендації щодо вивчення курсу "Розміщення продуктивних сил".
Ришняк, Н. М. Методичні вказівки до вивчення курсу "Розміщення продуктивних сил" / Н. М. Ришняк . - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: розміщення продуктивних сил; господарство України; економічне районування; населення і трудові ресурси України; державна регіональна політика