Розробка електронного посібника з методики викладання англійської мови на тему: «Використання ігрових цифрових ресурсів при навчанні лексики» - Голуб, А. І.; Golub, A. І. (My University, 2021)
Голуб А. І. Розробка електронного посібника з методики викладання англійської мови на тему: «Використання ігрових цифрових ресурсів при навчанні лексики». Дипломну роботу присвячено питанню розробки методичного посібника довідкового характеру з методики викладання англійської мови на тему: «Використання ігрових цифрових ресурсів при навчанні лексики». У роботі було проаналізовано погляди провідних сучасних дослідників на поняття лексичної компетенції та ігрових цифрових ресурсів, а також досліджено теоретичні положення методики використання ігрових цифрових ресурсів. У дослідженні представлено особливості використання ігрових цифрових ресурсів при навчанні лексики. Також було запропоновано систему вправ із використанням ігрових цифрових ресурсів, які можуть поєднувати роботу з підручниками та застосування ігрових цифрових ресурсів, як при навчанні дітей безпосередньо на уроці, а також під час самостійної роботи.
Голуб, А. І. Розробка електронного посібника з методики викладання англійської мови на тему: «Використання ігрових цифрових ресурсів при навчанні лексики» = Development of an electronic study guide on the methodology of teaching English on the topic: "Using game digital resources in teaching vocabulary" : бакалаврська робота ; спец. 035 “Філологія“ / А. І. Голуб ; наук. кер. Н. С. Мочалова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 76 c.
Keywords: лексична компетенція; ігрові цифрові ресурси; методика викладання; лексика; навчання лексики; 035 “Філологія“; lexical competence; game digital resources; teaching methods; vocabulary; vocabulary teaching