Від виставки реальної до віртуальної: еволюція бібліотечної діяльності - Кузнецова, І. В.; Kuznetsova, I. V. (My University, 2017)
У пропонованій статті розглянуто електронну книжкову виставку у Науковій бібліотеці Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова як новий інформаційний продукт бібліотеки. Досліджуються характерні риси та особливості віртуальної виставки, аналізуються підходи та вимоги щодо її організації. Визначено значення електронної бібліотечної виставки як інструменту дистанційного обслуговування
From the real exhibition to the virtual: The evolution of library activities.
Кузнецова, І. В. Від виставки реальної до віртуальної: еволюція бібліотечної діяльності [Електронний ресурс] / І. В. Кузнецова // Матеріали Всеукр. наук.- практ. конф. «Візія бібліотеки ВНЗ в контексті розвитку сучасних соціокомунікаційних концепцій». – Миколаїв : Наук. б-ка НУК, 2017. – Режим доступа : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8
Keywords: віртуальні виставки; бібліотечні сервіси; Інтернет-ресурси; virtual exhibitions; library services