Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» - Петрович, Л. І.; Гарбар, А. І.; Гарбар, І. В. (My University, 2020)
Вміщено варіанти контрольних робіт, зразок виконання контрольної роботи, питання до іспиту, зразок екзаменаційного білета, список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені для студентів заочної форми навчання за всіма напрямами підготовки, усіма спеціальностями освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Петрович, Л. І.  Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» / Л. І. Петрович, А. І. Гарбар, І. В. Гарбар. – Миколаїв : НУК, 2020. – 40 с.
Keywords: комунікативна компетентність; професійне спілкування; писемне мовлення; культура мовлення; мовні норми; фахова термінологія