Розробка технології складання та зварювання кронштейну кріплення насосу - Новохатько, С. В. (My University, 2021)
У дипломній роботі виконана розробка складання та зварювання кронштейна. Був проведений аналіз конструкції, дана характеристика основного металу. Приведені типові технології складання та зварювання конструкції кронштейна. Вибрані та обґрунтовані способи зварювання, виконаний розрахунок режимів зварювання, термічних циклів з наданням аналізу структури ЗТВ. Розроблений технологічний процес складання–зварювання кронштейну з обґрунтуванням вибору зварювальних матеріалів та обладнання, приведені методи контролю. В розділі «Охорона праці» наданий аналіз небезпечних та шкідливих факторів та розроблені заходи щодо їх усунення. Розраховано собівартість виконання зварювальних робіт при виготовленні річної програми випуску виробів. Загальний вміст пояснювальної записки складає ___ аркушів та містить 5 розділів. Робота включає в себе графічну частину, яка складається з одного креслення та чотирьох плакатів. Загальна кількість графічної частини 5 аркушів
Новохатько, С. В. Розробка технології складання та зварювання кронштейну кріплення насосу = Development of technology for assembly and welding of the pump mounting bracket : бакалаврська робота ; спец. 131 “Прикладна механіка“ / С. П. Шульга ; наук. кер. В. О. Мартиненко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 74 с.
Keywords: 131 “Прикладна механіка“