Використання об’єктно-орієнтованого підходу в програмуванні вбудованих мікропроцесорних систем - Шубенок А. І.; Ушкаренко О. О. (Видавництво ОНТУ, 2023)
В тезах розглянуто особливості використання об’єктно-орієнтованого підходу при програмуванні вбудованих мікропроцесорних систем керування, збору та обробки даних. На прикладі системи керування засобами відображення інформації розглянуто підходи до реалізації архітектури програми – з використанням композиції та агрегації. Наведено структури розробленого програмного забезпечення, в яких позначено окремі програмні модулі, що виконують роль драйверів периферійних вузлів мікроконтролера.
Шубенок, А. І. Використання об’єктно-орієнтованого підходу в програмуванні вбудованих мікропроцесорних систем / А. І. Шубенок, О. О. Ушкаренко // Матеріали XVI міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології і автоматизація–2023". – Одеса : ОНТУ, 2023. – С. 291–293.