Вплив соціальних мереж на розвиток особистості підлітка - Шалаєвський В. Ю.; Shalaievskyi V. Yu. (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі висвітлено теоретичні та емпіричні аспекти впливу соціальних мереж на розвиток особистості підлітка в умовах цифровізації та воєнного стану. За допомогою комплексу надійних психодіагностичних методик досліджено взаємозв’язок між характером цифрової активності респондентів, їхнім психологічним благополуччям, структурою ментального здоров'я та стратегіями емоційної регуляції. Застосування методів математичної статистики дозволило підтвердити достовірність виявлених психологічних закономірностей і визначити специфіку трансформації психоемоційної сфери сучасної молоді під впливом віртуального простору.
The influence of social networks on the development of an adolescent’s personality
Keywords: підліток; цифровізація; психологічне благополуччя; 053 ''Психологія''; teenager; digitalization; psychological well-being