Люкові закриття вантажних суден зі склопластику - Гейко, С. П.; Коваленко, С. С. (My University, 2013)
Розглянуто перспективи використання склопластику для конструювання люкового закриття.
Гейко, С. П. Люкові закриття вантажних суден зі склопластику / С. П. Гейко, С. С. Коваленко // Матеріали Всеукр. наук.-техн. конф. з міжнар. участю "Сучасні технології проектування, побудови, експлуатації і ремонту суден, морських технічних засобів і інженерних споруд". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: люкові закриття; вантажні судна; склопластик; конструювання; корпусні конструкції суден; технологія вакуумної інжекції; композити