Автоматизована система дистанційного навчання основам корабельної інженеріїї у вищих навчальних закладах - Бучацький Ростислав Вікторович (My University, 2024)
Бучацький Р. В. «Автоматизована система дистанційного навчання основам корабельної інженерії у вищих навчальних закладах». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», освітньої програми «Комп’ютерні системи та мережі». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2024 рік. 103 сторінки. У кваліфікаційній роботі розроблено автоматизовану систему дистанційного навчання основам корабельної інженерії у вищих навчальних закладах, яку призначено для автоматизації процесу навчання студентів технічних спеціальностей, а також конструкторів суднобудівного профілю роботі в середовищі САПР з можливістю отримання практичних навичок роботи в сучасних системах автоматизованого проектування з будь-якої точки світу за допомогою прямої взаємодії того, хто навчається, і викладача в режимі реального часу. Розроблено технічне завдання, структурні та функціональні схеми системи, а також описано алгоритм роботи.
Бучацький, Р. В. Автоматизована система дистанційного навчання основам корабельної інженерії у вищих навчальних закладах = Automated system of distance learning of the naval engineering basics in higher educational institutions : магістерська робота ; спец. 123 ''Комп’ютерна інженерія'' / Р. В. Бучацький ; наук. кер. Г. Ю. Гайдай. – Миколаїв : НУК, 2024. – 97 с.
Keywords: multimedia course; Дистанційне навчання; віддалений доступ; система автоматизованого проектування; комп’ютерна система навчання; корабельна інженерія; мультимедійний курс.; 123 «Комп’ютерна інженерія»; distance learning; remote access; computer-aided design system; computer-aided learning system; naval engineering