Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку створення нового підприємства в сфері переробки органічних та неорганічних відходів - Овєзгєльдієв Г. О.; Ovezgeldiev G. O. (My University, 2024)
Овєзгєльдієв Г.О. "Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства в сфері переробки органічних та неорганічних відходів" – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр". Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. Розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Наведена характеристика підприємства, проаналізовані його виробничо-економічні показники. У практичній частині розроблено бізнес-план розвитку підприємства, який довів доцільність запропонованих заходів.
Development and implementation of a business plan for the development of a new enterprise in the field of processing of organic and inorganic wastes
Овєзгєльдієв, Г. О. Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку створення нового підприємства в сфері переробки органічних та неорганічних відходів = Development and implementation of a business plan for the development of a new enterprise in the field of processing of organic and inorganic wastes : бакалаврська робота ; спец. 051 "Економіка" / Г. О. Овєзгєльдієв ; наук. кер. О. В. Кравченко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 71 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 051 "Економіка"; business; planning; business plan; economic efficiency