Формування системи фінансових механізмів корпоративного сталого розвитку - Рогов, Г. К. (My University, 2017)
Містить результати комплексного дослідження теоретичних засад та практичних проблем формування й функціонування системи фінансових механізмів корпоративного розвитку, збалансованого в економічному, екологічному та соціальному вимірах.Монографія розрахована на науковців, фахівців у галузі фінансового менеджменту, працівників органів державного управління, викладачів та студентів.
Рогов, Г. К. Формування системи фінансових механізмів корпоративного сталого розвитку : монографія / Г. К. Рогов. – Херсон : Гринь Д. С., 2017. – 424 с.
Keywords: фінансовий механізм; корпоративний сталий розвиток; корпоративна стійкість; екологічний податок; емісія акцій; корпоративна дивідендна політика; міноритарні акціонери; кредитоспроможність підприємства; стале страхування; стейкхолдери