Чисельні методи в інженерних розрахунках. Розв’язування систем лінійних рівнянь за допомогою ПК - Дудченко Олег Миколайович; Карпова Світлана Олегівна (My University, 2026)
У вказівках наведені короткі відомості з теорії, тексти програм для розв’язання систем лінійних рівнянь, написаних на мові програмування С++ з використанням компілятора Microsoft Visual Studio та на мові Fortran з використанням компіляторів Compaq Visual Fortran та Fortran Power Station (у вільному та фіксованому форматах), а також для online-компіляторів. Наведені варіанти завдань для виконання лабораторних робіт. Призначені для студентів технічних закладів вищої освіти, які вивчають курси «Чисельні методи», «Обчислювальна техніка, програмування та математичне моделювання», або споріднені курси, пов’язані з чисельними методами.