Дослідження програмних засобів та технологій відеоспостереження - Іванченко С. С.; Гайдаєнко О. В.; Ivanchenko S. S.; Haidaienko O. V. (My University, 2020)
Розглянуто існуючі системи відеоспостереження, представлено сфери та задачі, де можуть використовуватися системи та алгоритми відеоспостереження. Проведено огляд сучасних технологій в розробці програмного забезпечення для обробки відеопотоку, описано загальну специфіку тематики та завдання розробки.
Research of software and video surveillance technologies
Іванченко, С. С. Дослідження програмних засобів та технологій відеоспостереження = Research of software and video surveillance technologies / С. С. Іванченко, О. В. Гайдаєнко // Матеріали всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2020). – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 76–78. Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2020/proceedings/
Keywords: IP; HD; Full HD відеоспостереження; відстань; якість; Full HD; CCTV; аnalogue; distance; quality