АНАЛІЗ МЕТОДИКИ КОРЕКЦІЇ ПОКАЗІВ ХВИЛЬОВІДНИХ РІВНЕМІРІВ ДЛЯ СКРАПЛЕНОГО ВУГЛЕВОДНЕВОГО ГАЗУ - Зівенко О. В. (НУК, 2020)
Проведено аналіз алгоритму корекції показів хвильовідних радарних рівнемірів при вимірюванні кількості скраплених вуглеводневих газів. Отримана залежність абсолютного значення похибки оцінки відстані до межі розділу фаз (пар-рідина) від похибки оцінки густини парової фази пропан-бутанової суміші. Отримані теоретичні результати можуть бути впроваджені в практику вимірювання та повинні бути перевірені на історичних даних вимірювань за довгостроковий період спостережень.
Analysis of Correction Technique for Guided Wawe Radar Level Sensors for Liquified Petroleum Gas Applications
Проведено аналіз алгоритму корекції показів хвильовідних радарних рівнемірів при вимірюванні кількості скраплених вуглеводневих газів. Отримана залежність абсолютного значення похибки оцінки відстані до межі розділу фаз (пар-рідина) від похибки оцінки густини парової фази пропан-бутанової суміші. Отримані теоретичні результати можуть бути впроваджені в практику вимірювання та повинні бути перевірені на історичних даних вимірювань за довгостроковий період спостережень.
Keywords: Giuded wave radar; Level Sensor; polymetric systems; liquefied petroleum gas; level sensors correction