Проєктування технології виготовлення вал-шестерні (m = 4 мм, z = 28) - Димчук Лідія Вікторівна (My University, 2026)
В бакалаврській роботі на тему «Проєктування технології виготовлення вал-шестерні (m=4 мм, z=28)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення деталі. В бакалаврській роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of the technology for manufacturing a shaft-gear (m = 4 mm, z =28 )
Keywords: вал-шестерня; заготівка; припуски; пристосування для протягування; протяжка кругова; 131 ''Прикладна механіка''; shaft-gear; workpiece; allowances; broaching device; circular broach