Аналіз використання бібліотечних ресурсів аспірантами ЗВО: за матеріалами дослідження - Білоножко Катерина Сергіївна; Bilonozhko Kateryna Serhiivna (My University, 2024)
У сучасних умовах цифрової трансформації освіти й науки важливою стає підтримка здобувачів наукового ступеня "доктор філософії" у доступі до якісної інформації та ефективному використанні бібліотечних ресурсів. Це дослідження спрямоване на виявлення основних інформаційних потреб аспірантів та визначення рівня їхньої цифрової підготовки до роботи з електронними сервісами бібліотеки. Отримані результати базуються на анкетуванні здобувачів різних спеціальностей та курсів, що дозволяє сформувати об'єктивне уявлення про запити сучасного молодого науковця.
Білоножко, К. С. Аналіз використання бібліотечних ресурсів аспірантами ЗВО: за матеріалами дослідження / К. С. Білоножко // Матеріали наук.-практ. семінару "Бібліотеки ЗВО в реаліях сьогодення: нові вимоги, нові можливості, нові виклики". – Миколаїв : НУК, 2024.
Keywords: аспіранти; бібліотечні послуги; цифрова компетентність; інформаційні потреби; наукова діяльність; анкетування; підтримка досліджень