Сутність та основні підходи до розуміння конфлікту - Ткаченко А. В. (НУК, 2019)
Автором розкрито сутність поняття конфлікт та основні підходи до його розуміння.
The essence and basic approaches to understanding the conflict
Ткаченко, А. В. Сутність та основні підходи до розуміння конфлікту = The essence and basic approaches to understanding the conflict / А. В. Ткаченко // Матеріали ІХ всеукр. наук.-метод. конф. "Миколаївщина і Північне Причорномор’я: історія і сучасність" (до 170-ої річниці від дня народження адмірала С. О. Макарова). – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 73–74.
Keywords: конфлікт; конфліктна ситуація; комунікація; conflict; conflict situation; communication