Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Основи психології" - Бобіна Олег Валерійович (My University, 2019)
Методичні вказівки розкривають зміст навчальної дисципліни, містять плани семінарських занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи. Такий матеріал дає змогу студентам ефективніше організувати свою роботу над засвоєнням основ психології. Призначено для студентів усіх форм навчання.
Бобіна О. В. Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Основи психології" / О. В. Бобіна. – Миколаїв : НУК, 2019. – 36 с.