Підвищення точності керування у комплектних електроприводах шляхом використання нелінійних регуляторів - Білюк Іван Сергійович; Бугрім Леонід Іванович; Савченко Олег Валерійович; Шарейко Дмитро Юрійович; Гаврилов Сергій Олексійович; Трушкін Олександр Олександрович (A.T. International, 2024)
В сучасних системах керування електроприводами актуальною є задача досягнення бажаних показників якості керування. Використання нелінійних регуляторів (НР) сприяє успішному розв’язанню цієї задачі.
Підвищення точності керування у комплектних електроприводах шляхом використання нелінійних регуляторів / І. С. Білюк, Л. І. Бугрім, О. В. Савченко, Д. Ю. Шарейко, С. О. Гаврилов, О. О. Трушкін // Scientific Collection «InterConf+». – 2024. – № 47 (209). – P. 332–341.
Keywords: системи керування; моделювання; перехідна характеристика; привод; нелінійний регулятор