Соціально-психологічні чинники дружби дітей у молодшому шкільному та підлітковому віці - Подопригора К. С.; Марущак О. В.; Podopryhora K. S; Marushсhak O. V. (My University, 2025)
Розглянуто проблему дружби у розвитку міжособистісних взаємин дітей у молодшому шкільному віці та підлітків. Було розглянуто особливості молодшого шкільного та підліткового віку. Проаналізовані питання побудови стосунків між дівчатами та хлопцями підліткового віку. Охарактеризовано чинники, які впливають на вибір взаємин дитини з однолітками та їхню значущість
Socio-psychological factors of children’s friendship in primary school and adolescence
Подопригора, К. С. Соціально-психологічні чинники дружби дітей у молодшому шкільному та підлітковому віці = Socio-psychological factors of children’s friendship in primary school and adolescence / К. С. Подопригора, О. В. Марущак // Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. «Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики». – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 636–639.
Keywords: дружба; молодший шкільний вік; підлітковий вік; міжособистісні відносини; симпатія; friendship; primary school age; adolescenc; interpersonal relationships; sympathy