Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Аналіз господарської діяльності» студентами спеціальності 071 «Облік та оподаткування» - Погорєлова, О. В.; Бурунсуз, К. С. (My University, 2019)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт призначені для закріплення знань, набуття умінь та навиків майбутніми фахівцями з обліку, аналізу, оподаткування та аудиту щодо вмілого використання прийомів і методів аналізу господарської діяльності в ході дослідження фінансово-економічних процесів, що відбуваються на сучасному підприємстві у всій багатогранності та взаємозалежності.
Погорєлова, О. В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Аналіз господарської діяльності» студентами спеціальності 071 «Облік та оподаткування» / О. В. Погорєлова, К. С. Бурунсуз. – Миколаїв: НУК, 2019. – 40 с.