Дослідження глобальних дистриб'юторських систем (GDS) та проєктування інформаційної системи турагентства - Міхняєв К. Л.; Гайдаєнко О. В.; Ворона М.В.; Mikhniaiev Kostiantyn; Gaidaienko Oksana; Vorona Mykhailo (My University, 2023)
У роботі проведено аналіз структури та функціональності глобальних дистриб'юторських систем (GDS). Основні теоретичні результати роботи включають розуміння принципів роботи GDS та їх ролі в сучасній туристичній індустрії. Експериментальна частина включає проєктування інформаційної системи турагентства з інтеграцією GDS. Було виявлено практичні переваги цієї інтеграції, включаючи підвищення ефективності та збільшення клієнтської бази.
Research of global distribution systems (GDS) and design of travel agency information system
Міхняєв, К. Л. Дослідження глобальних дистриб'юторських систем (GDS) та проєктування інформаційної системи турагентства = Research of global distribution systems (GDS) and design of travel agency information system / К. Л. Міхняєв, О. В. Гайдаєнко, М. В. Ворона // Матеріали IV всеукр. наук.-практ. Інтернет конф. ''Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи (ITMAS – 2023)'' – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 83–86.
Keywords: дослідження; глобальна дистриб’юторська система; GDS; туризм; інформаційна система; research; global distribution system; tourism; information system