Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Теорія економічного аналізу" студентами спеціальності 6.050200 "Менеджмент організацій" - Ткаченко, Сергій Анатолійович; Трофімов, Андрій Олегович (My University, 2012)
Наведено вимоги до структури, змісту та оформлення самостійної роботи; запропоновано перелік завдань та порядок їх виконання.
Ткаченко, С. А. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Теорія економічного аналізу" студентами спеціальності 6.050200 "Менеджмент організацій" [Електронний ресурс] / С. А. Ткаченко, А. О. Трофімов. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010.
Keywords: теорія економічного аналізу; менеджмент організацій; економічний аналіз; облік; науково-дослідна робота