Методичні підходи до аналізу нематеріальних активів - Каткова Н. В.; Лакутіна К. С. (My University, 2017)
У статті узагальнені методичні підходи до економічного аналізу нематеріальних активів. Визначені перспективні напрями розвитку методики аналізу нематеріальних активів, зокрема портфельний та патентний аналіз нематеріальних активів; аналіз рівня розвитку нематеріальних активів; економічний аналіз використання нематеріального капіталу підприємства.
Methodical approaches to analysis of intangible assets
Каткова, Н. В. Методичні підходи до аналізу нематеріальних активів = Methodical approaches to analysis of intangible assets / Н. В. Каткова, К. С. Лакутіна // Східна Європа: економіка, бізнес та управління : електрон. наук.-практ. журн. – Дніпро : ПДАБА, 2017. – Вип. 6 (11). – С. 339–344.