Історіографічний аспект досліджень щодо репресій християн п’ятидесятників на Півдні України в період пізнього сталінізму 1944–1953 рр. - Федоренко М. О.; Fedorenko M. O. (My University, 2025)
Надано аналіз дослідженням сучасних українських істориків, що вивчають репресії проти християн п’ятидесятників на українському Півдні в добу пізнього сталінізму 1944–1953 рр.
Historiographical research aspect of repressions against pentecostal christians in the Ukrainian south during the period of late stalinism, 1944–1953
Федоренко, М. О. Історіографічний аспект досліджень щодо репресій християн п’ятидесятників на Півдні України в період пізнього сталінізму 1944–1953 рр. = Historiographical research aspect of repressions against pentecostal christians in the Ukrainian south during the period of late stalinism, 1944–1953 / М. О. Федоренко // Матеріали ХVІ міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 908–913.
Keywords: Всесоюзна рада євангельських християн-баптистів; історіографія; протестанти; п’ятидесятники; радянські спецслужби; репресії; All-Union Council of Evangelical Baptist Christians; historiography; Protestants; Pentecostals; Soviet special services; repressions