Чередніченко Олександр Костянтинович - Жигалкіна, М. С.; Панченко, Т. С.; Свириденко, Н. В. (My University, 2018)
Бібліографічний покажчик містить перелік основних наукових та науковометодичних праць Олександра Костянтиновича Чередніченка – заступника директора Машинобудівного інституту НУК, кандидата технічних наук, доцента кафедри експлуатації суднових та стаціонарних енергетичних установок та теплоенергетики. До його складу увійшли підручники, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях, авторські свідоцтва і патенти. Відомості про публікації подано мовою оригіналу.
Чередніченко Олександр Костянтинович [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: М. С. Жигалкіна, Т. С. Панченко, Н. В. Свириденко ; за ред. Т. М. Костирко. – Миколаїв : НУК, 2018. – 29 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: бібліографічний покажчик; Чередніченко Олександр Костянтинович; Машинобудівний навчально-науковий інститут НУК