Стенд для випробування упорних підшипників - Андрєєв А. А.; Уваров В. А.; Маханько О. В.; Andrieiev Artem; Uvarov Volodymyr; Makhanko Oleksandr (My University, 2021)
Запропоновано стенд для випробування упорних підшипників суднових валопроводів та термомагнітної обробки для виробів з високими масогабаритними характеристиками.
Stand for testing trust bearings
Андрєєв, А. А. Стенд для випробування упорних підшипників = Stand for testing trust bearings / А. А. Андрєєв, В. А. Уваров, О. В. Маханько // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 189–190.