Методика проведення рухливих ігор під час початкового навчання плаванню - Веселова, І. М.; Veselova, I. M.; Чумак, М. Ю.; Chumak, M. Y. (My University, 2010)
Дана класифікація ігор на воді для навчання плаванню та конкретні рекомендації щодо їх застосування
Веселова, І. М. Методика проведення рухливих ігор під час початкового навчання плаванню / І. М. Веселова, М. Ю. Чумак // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 12–14.
Keywords: рухливі ігри; навчання плаванню; методика проведення; емоційність; техніка безпеки; mobile games; studies swimming; conducting method; emotsiynist'; technique of bezpeki