Оцінка ризиків проекту за методом мінімізації похибки - Шульга, Л. О.; Єфімова, Г. В. (My University, 2019)
Розглянуто послідовність оцінки ризику в інвестиційному проектуванні. Обґрунтовано проведення якісного аналізу ризику за інвестиційними фазами. Запропоновано використання сценарного підходу до кількісної оцінки ризику. Охарактеризовано особливості оцінки чутливості інвестиційного проекту до факторів ризику.
Шульга, Л. О. Оцінка ризиків проекту за методом мінімізації похибки / Л. О. Шульга, Г. В. Єфімова // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 118–122.
Keywords: ризик; фактори ризику; інвестиційні фази; сценарний аналіз; аналіз чутливості