Навчальний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія та устаткування зварювання плавленням та зварювальні матеріали» - Голобородько Жорж Гаврилович; Костін Олександр Михайлович; Бутурля Євген Андрійович (My University, 2025)
Навчальний посібник містить перелік тем лабораторних робіт, короткі теоретичні відомості та рекомендації до виконання практичної частини кожної роботи. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 131 «Прикладна механіка». Може бути корисний для студентів інших спеціальностей, які самостійно вивчають основи зварювального виробництва.
Голобородько Ж. Г. Навчальний посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія та устаткування зварювання плавленням та зварювальні матеріали» / Ж. Г. Голобородько, О. М. Костін, Є. А. Бутурля. – Миколаїв : НУК, 2025. – 168 с.