Епоха диктатури толерантності у сучасній культурі - Баришник Ю. М.; Патлайчук О. В.; Baryshnyk Y. M.; Patlaichuk O. V. (My University, 2025)
У статті розглядається проблема трансформації толерантності від норм етичності до примусового нав'язування моделі поведінки. Характерні засоби і методи толерантності радикалізуються і набувають рис диктатури. Основним завданням сучасного суспільства визначається пошук балансу між терпимістю і свободою слова і думки.
The age of the dictatorship of tolerance in contemporary culture
Баришник, Ю. М. Епоха диктатури толерантності у сучасній культурі = The age of the dictatorship of tolerance in contemporary culture / Ю. М. Баришник, О. В. Патлайчук // Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 256–259.
Keywords: трансформація толерантності; соціально-культурні норми; свобода думки і слова; Transformation of tolerance; socio-cultural norms of behavior; freedom of thought and speech