Право спільної власності - Достдар, Р. М. (My University, 2010)
У підручнику висвітлено основні питання теорії Загальної частини цивільного права у відповідності з навчальною програмою дисципліни «Цивільне право України». Особливу увагу приділено дослідженню таких інститутів цивільного права, як особисті немайнові права, право власності, права інтелектуальної власності та загальні положення про зобов’язання. Зроблено аналіз сучасного цивільного законодавства, а також розглядаються теоретичні погляди з основних проблем цивільного права. Підручник розрахований на викладачів, аспірантів і студентів юридичних вузів та факультетів, практикуючих юристів, а також на всіх, хто цікавиться цивільним правом.
Достдар, Р. М. Право спільної власності / Р. М. Достар // Цивільне право України. Загальна частина : підручник / за ред. В. Г. Фазикоша, С. Б. Булеци. – Київ : Знання, 2010. – Розд. 5.5. – С. 429–436.
Keywords: особисті немайнові права; опіка; піклування; право власності; право спільної власності права; речові права на чуже майно; інтелектуальної власності; загальні положення про зобов’язання