Латинська мова. Тестові завдання для самоконтролю та самостійної роботи студентів - Шаманова Наталія Євгенівна (My University, 2023)
Тестові завдання розроблені відповідно до програми навчальної дисципліни «Латинська мова» для фахівців першого рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 035 «Філологія» спеціаліза¬ції 035.10 «Прикладна лінгвістика». Пропонується діагностичний блок у вигляді базових тестових завдань і завдань підвищеної складності до кожної теми курсу латинської мови та рекомендована література для самостійної роботи студентів. Призначено для викладачів латинської мови та студентів філологічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Шаманова, Н. Є. Латинська мова. Тестові завдання для самоконтролю та самостійної роботи студентів : метод. вказівки / Н. Є. Шаманова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 56 с.