Формування та розвиток регіонального інвестиційного потенціалу в умовах структурних трансформацій економіки : теорія, методологія та практика - Крамаренко Ірина Сергіївна (My University, 2019)
У монографії викладено теоретико-методологічні концепції регіонального розвитку інвестиційного потенціалу в умовах структурних трансформацій економіки. Проаналізовано регіональний розвиток інвестиційного потенціалу в умовах структурних трансформацій економіки. Сформовано концептуальні основи перспектив формування інвестиційного регіонального потенціалу та ефективності його реалізації в умовах дестабілізації. Викладено стратегічні орієнтири формування та розвитку інвестиційного потенціалу на етапі трансформацій і нестабільності.
Крамаренко, І. С. Формування та розвиток регіонального інвестиційного потенціалу в умовах структурних трансформацій економіки : теорія, методологія та практика : монографія / І. С. Крамаренко. – Миколаїв : ФОП Швець В. М., 2019. – 356 с.