Аналіз можливості використання бокс–кулерів для охолодження газотурбінних агрегатів з проміжним охолодженням повітря - Патлайчук В. М.; Козирко О. А.; Patlaichuk V. M.; Kozyrko O. A. (My University, 2025)
Проаналізована можливість використання теплообмінників «бокс–кулер» в двоконтурних системах охолодження газотурбінних установок з проміжним охолодженням повітря між компресорами та рекуперацією. Оцінено корисний ефект від заміни насоса забортної води на бокс–кулер.
Analysis of the possibility of using box coolers for gas turbine units with intermediate air cooling
Патлайчук, В. М. Аналіз можливості використання бокс–кулерів для охолодження газотурбінних агрегатів з проміжним охолодженням повітря = Analysis of the possibility of using box coolers for gas turbine units with intermediate air cooling / В. М. Патлайчук, О. А. Козирко // Матеріали ХVІ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 248–251.
Keywords: суднова енергетика; газотурбінна установка; теплообмінник; бокс–кулер; система охолодження; marine рower generation; gas turbine plants; heat exchanger; box cooler; cooling system