Вдосконалення інвестиційної діяльності ГО "Закарпатська асоціація місцевого розвитку" - Поліщук Наталія Євгенівна (My University, 2024)
У роботі досліджені теоретико-методичних і практичних аспектів аналізу фінансових результатів та визначені шляхи покращення фінансових результатів промислового підприємства. Крім того, автором досліджені тенденції та визначені перспективи розвитку виробництва батарей і акумуляторів в Україні, окреслені шляхи зниження собівартості продукції та методи стимулювання збуту продукції підприємства.
Поліщук, Н. Є. Вдосконалення інвестиційної діяльністi ГО "Закарпатська асоціація місцевого розвитку" : магістерська робота ; спец. 076 "Підприємництво та торгівля" / Н. Є. Поліщук ; наук. кер. А. В. Руснак. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 79 с.
Keywords: підприємство; виробництво; аналіз фінансових результатів; 076 "Підприємництво та торгівля"; enterprise; production; analysis of financial results