Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Адміністративна відповідальність" - Сторчак, Ніна Анатоліївна (My University, 2010)
Методичні вказівки дають систематизоване уявлення про адміністративну відповідальність як інститут, її форми, підстави і порядок реалізації. Вказівки містять тематичний план, теоретичні та методичні рекомендації для вивчення курсу, контрольні запитання і завдання, перелік нормативного матеріалу та літератури. Призначені допомогти студентам у вивченні курсу Адміністративна відповідальність, а також будуть корисними для викладачів з дисциплін адміністративно-правового циклу, комплексних дисциплін та всіх, хто цікавиться питаннями застосування адміністративної відповідальності.
Сторчак, Н. А. Методичні вказівки з навчальної дисципліни "Адміністративна відповідальність" / Н. А. Сторчак. - Миколаїв : НУК, 2010. - 34 с.
Keywords: правознавство; методичні вказівки; адміністративна відповідальність; адміністративне право