Методика спеціальної фізичної підготовки боксерів 10-12 років - Рзаєв, Р. А. (My University, 2022)
У кваліфікаційній роботі проведено аналіз змісту фізичної підготовки в доступних нам літературних джерелах; удосконалено методику спеціальної фізичної підготовки боксерів 10-12 років; визначено ефективність удосконаленої методики спеціальної фізичної підготовки боксерів 10-12 років. За результатами проведеного дослідження удосконалена методика тренувальних занять з пов’язаним впливом на розвиток швидкісно-силових якостей та формування спеціальних навичок техніки боксу.
Рзаєв, Р. А. Методика спеціальної фізичної підготовка боксерів 10-12 років : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / Р. А. Рзаєв ; наук. кер. О. С. Яцунський. – Миколаїв : НУК, 2022. – 66 с.
Keywords: бокс; спеціальна фізична підготовка; спортивне тренування; boxing; special physical training; sports training