Розробка електропривода пасажирського підйомника - Зрибняк А. І. (My University, 2026)
В роботі здійснено проектування електропривода підйомника (ліфту): обрано та перевірено електродвигун, побудовано діаграму навантаження, що характеризує його роботу, механічні та електромеханічні характеристики, визначені енергетичні показники електропривода. Розраховані та змодельовані перехідні процеси, що відбуваються в електроприводі; також пояснювальна записка містить питання охорони праці, а саме аналіз небезпечних і шкідливих факторів, що впливають на людину при роботі пасажирських ліфтів.
Keywords: електродвигун; енергетичні показники; пасажирський ліфт; перехідні процеси; 141 "Електроенергетика електротехніка та електромеханіка"; electric motor; energy performance indicators; passenger elevator; transient processes