Проблемні питання діяльності закладів фахової передвищої освіти на сучасному етапі - Ратушняк І. О.; Маршак О. І.; Ratushniak I. O.; Marshak O. I. (Видавничий дім "Гельветика", 2021)
Розглянуто проблемні питання роботи закладів фахової передвищої освіти у сучасний період, намічено основні напрямки роботи для успішної роботи, акредитації і вступної кампанії 2022 року.
Issues of professional pre-high education institutions activity at the present stage
Ратушняк, І. О. Проблемні питання діяльності закладів фахової передвищої освіти на сучасному етапі = Issues of professional pre-high education institutions activity at the present stage / І. О. Ратушняк, О. І. Маршак // Матеріали Х міжнар. наук.-техн. конф. ''Суднова енергетика: стан та проблеми''. – Миколаїв : Гельветика, 2021. – С. 342–345.
Keywords: фахова передвища освіта; фаховий молодший бакалавр; professional pre-higher education; professional junior bachelor