Повоєнне відновлення України та цифрові рішення - Бачула Валерія; Корнієнко Оксана; Bachula Valeria (My University, 2023)
Розглянуто аспекти повоєнного відновлення України та впровадження цифрових рішень в умовах війни. Досліджено роль технологій у відновленні економіки, інфраструктури та соціальних сфер після конфлікту. Проаналізовано вплив цифрових інновацій на управління кризовими ситуаціями та координацію допомоги в умовах війни.
Post-war reconstruction of Ukraine and digital solutions
Бачула, В. Повоєнне відновлення України та цифрові рішення = Post-war reconstruction of Ukraine and digital solutions / В. Бачула, О. Корнієнко // Матеріали наук. екон. читань "Актуальні вектори відновлювальної трансформації економіки України", присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі. – Миколаїв : НУК, 2023. – Т. 1. – С. 185–186.
Keywords: повоєнне відновлення; Україна; цифрові рішення; технології; кризове управління; post-war reconstruction; Ukraine; digital solutions; technologies; crisis management