Технологічні особливості гарячого пресування двокомпонентних порошкових матеріалів - Казимиренко Ю. О. (My University, 2026)
Розглянуто технологічні особливості процесу гарячого пресування двокомпонентних порошкових сумішей. Запропоновано технологічні рекомендації, які апробовано для отримання композицій бронза–бабіт, алюміній–скло, Al–Al 2 O 3 , Al–SiC.
Казимиренко, Ю. О. Технологічні особливості гарячого пресування двокомпонентних порошкових матеріалів / Ю. О. Казимиренко // Матеріали XVІ міжнар. наук.-практ. конф. ''Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2026) ''. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2026. – Т. 2. – С. 131.
Keywords: гаряче пресування порошків; прес-форма; тиск; обладнання; hot pressing powders; mold; pressure; equipment