Джерела відновлення потенціалу економіки у післявоєнний період - Мігай, Наталя Борисівна; Miha, Natalia (My University, 2022)
Досліджено особливості збереження та відновлення потенціалу економіки України під час війни та у післявоєнний період. Обґрунтовано першочергові заходи та джерела підтримки економіки діючим урядом. Окреслено основні принципи, на яких має базуватися план відновлення економічного потенціалу у післявоєнний період.
Мігай, Н. Б. Джерела відновлення потенціалу економіки у післявоєнний період = Sources of Recovery Of Economic Potential In The Post-War Period / Н. Б. Мігай // Матеріали ХIII міжнар. наук. техн. конф. "Інновації в судобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2022. – С. 449–451.
Keywords: потенціал економіки; джерела відновлення; післявоєнний період; economic potential; sources of recovery; post-war period